ДУШАТА Е ТВОРЕЦЪТ

Frederick J. Waugh, The Knight of the Holy Grail, ca. 1912

Frederick J. Waugh, The Knight of the Holy Grail, 1912

Книгата на Lucille Cedercrans „Творческо мислене“, както и курсът базиран на нейните текстове предпоставя, че хората се раждат с две основни потребности: да творят и да помагат на другите. Според нея, природата на душата, в своето най-автентично измерение, е извор на всичко стойностно, което можем да създадем. Впечатлението, което правим на света около нас, начинът, по който изглеждаме, чувстваме и действаме – всичко това се диктува от вътрешното “състояние на съзнанието”. Тук е скрит източникът на най-дълбоката ни творческа същност със своите неизброими проявления.

Едногодишният курс лекции „Творческо мислене“ ще ви отведе до прага на едно самоотвержено пътуване към следващата фаза във вашия духовен растеж. Той е предназначен да улесни, стъпка по стъпка, процесите на вътрешно изчистване и разкриването на творческия потенциал, който носите. Информацията, включена в курса е представена в рамките на няколко цикъла. Всеки урок създава основа за разбиране и подготовка към следващия. Така се създава хармоничен ритъм, захранващ процеса на трансформация. Медитациите са сърцето на този курс, а текстовете ще стимулират вашата лична практика и разбирането за промените, които биха могли да настъпят. С времето ще осъзнаете, че придобитият опит и чувствителност не могат да се сравнят с нищо от усвоеното досега. Ще забележите лекотата и мъдростта на универсалното познание, което ще се разгръща в сърцето ви с непознати до този момент грация и съвършенство. Останете отворени и се отпуснете в прегръдката на лотоса.

Ако това е пътуването, което търсите, можете да се включите в тази малка международна група. За целта е необходимо нещо много просто – да изпратите имейл на innerchangecreation@gmail.com, за да се регистрирате. Насърчавам ви и да задавате въпроси. Курсът е безплатен, а работният език на дискусиите и материалите – английски.

Ежеседмичните срещи включват общо 40 урока, които ще бъдат провеждани всяка неделя от 28 януари 2018 г. до ноември 2018 г. с прекъсвания за празниците и лятната ваканция. Класовете ще започват в 18.00 часа и ще бъдат с продължителност 1 – 1.5 часа. На всеки, който се включи в групата, уроците ще бъдат изпращани предварително – като аудио запис и PDF файл. Участниците ще получават и запис на самия разговор по време на груповата среща, след като тя приключи. Всяка неделя ще изпращам и линк за връзка преди уговорения начален час.

Неостаряващата мъдрост, вдъхновила хиляди философи, артисти, учени и писатели ще ви бъде представена чрез оригинални текстове, медитации и упражнения, поради което препоръчвам редовно участие в срещите на живо.

Фасилитатор на курса „Творческо мислене“ е Магдалена Герева – психолог и психотерапевт. Допълнителна информация по темите, които ще бъдат дискутирани, може да прочетете и на сайта: www.academyofwisdomteaching.eu

Моля да заявите желанието си за включване в курса не по-късно от 20.01.2018 г. Местата са ограничени.

 

One thought on “ДУШАТА Е ТВОРЕЦЪТ

  1. […] Научете повече за най-новото ни обучение тук: ДУШАТА Е ТВОРЕЦЪТ […]

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s