СВОБОДАТА КАТО ИЗБОР


“ТВОИТЕ СОБСТВЕНИ МНЕНИЯ И ВЪЗГЛЕДИ ОТРАЗЯВАТ СОБСТВЕНИТЕ ТИ СПОРАЗУМЕНИЯ И СЕ ОТНАСЯТ САМО ДО ТЕБ. ТОВА НЕ Е НИЧИЯ ДРУГА ИСТИНА, ТОВА Е ТВОЯТА ИСТИНА.”

ДОН МИГЕЛ РУИС

Трябва да споделя, че книгата на Дон Мигел Руис “Четирите споразумения” ме заинтригува преди много години – още когато излезе и я прочетох за първи път. След това се появиха и другите му произведения – също толкова завладяващи. Започнах да работя с тези книги, а те постепенно се превърнаха в неотменна част от моя терапевтичен метод. Смятам, че мъдростта, събрана в тях е дълбока и автентична. Те са написани изключително достъпно и въздействащо и това се усеща още с първите страници.

Спазването на четирите споразумения може да ни отведе към лична свобода. Те отварят вратите към един нов Аз и към най-доброто, което можем да бъдем. Вашата съзнателна и ежедневна работа със себе си  е чиста проба откривателство. Разкажете собствената си истина чрез тези четири споразумения:

Бъди безгрешен в словото си.

Не приемай нищо лично.

Не прави предположения.

Винаги давай най-доброто от себе си.

Дон Мигел Руис

Дон Мигел Руис

Почти на шега направих тази презентация за няколко приятели. Последвайте връзката и научете повече за книгата и най-важните послания на четирите споразумения: 4Agreements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s