ГРУПА ЗА ЛИЧНОСТНО РАЗВИТИЕ

Общуването в група стимулира  и хармонизира междуличностното учене и взаимоотношения. То ни дава възможност да преживеем и разберем по-добре самите себе си чрез другите. Атмосферата, която създаваме по време на сесиите ще ни помогне да изградим по-автентични взаимоотношения с хората около нас и ще подобри субективния ни опит. Тя зарежда с енергия пространството, в което се чувстваме приети и в безопасност, едновременно събуждайки нашия вътрешен потенциал и таланти.

Ако искате да осъзнаете как влияете на средата и хората около вас, и как всъщност реагирате на случващото се в живота, присъединете се към това споделено преживяване. Групата за личностно развитие ще се събира всяка седмица като срещите продължават 2 астрономически часа. Сесиите ще се състоят при заявили предварително присъствие не по-малко от 5 души.

Водещ: Магдалена Герева, психолог и холистичен терапевт

„Синхронизирането на три основни линии в работата ми – позитивна психотерапия, йога и пранично самолечение – се превърна в моята успешна формула. Опитът от различни терапевтични школи и духовни практики ми дава възможност да коригирам вътрешния дисбаланс по един щадящ и проактивен начин. Смятам за привилегия работата си в полето на оздравяващата и трансформираща енергия, която притежава всеки един от нас.“

Задайте въпрос на: promianatavteb@yahoo.com

Кога: от м. септември 2015 г.

Къде: Пловдивски културен институт, ул.  “Иван Перпелиев” 5

За предварителна информация и записване: 0894/448001

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s